ЕКСКУРЗИЯ ШРИ ЛАНКА, ШРИ ЛАНКА, ЕКСКУРЗИЯ ШРИ ЛАНКА, .

ЕКСКУРЗИЯ ШРИ ЛАНКА.

View Web design


Почивки 2015

Екзотични Почивки

Екскурзии

За нас

Контакт

Начало

ENGLISH
 ШРИ ЛАНКА

НОВА ГОДИНА 2014  ШРИ ЛАНКА

26.12.2013 - 04.01.2014 ;

Цена на човек в двойна стая – 985 евро ( с отстъпка за ранно записване до 10.10.13 )

Цена на човек в двойна стая – 1155 евро

Шри Ланка, която Марко Поло нарича "най-красивият остров за своите размери", смайва с уникалните си забележителности. Като се започне от красивите пясъчни плажове и се приключи с необикновената дива природа, Шри Ланка е едно от онези земни кътчета, за които можем да кажем, че имат за всекиго по нещо. Доказателство за красотата на някогашната република Цейлон е решението на ЮНЕСКО да включи седем от забележителностите на острова в Списъка със световното и културно наследство на планетата.

 

1 ден

Полет от Истанбул за Коломбо с прекачване в 01.05

ч. Пристигане в Коломбо в 14.05 ч.Трансфер и настаняване в хотел Ramada 4*.Вечеря.Нощувка

 

 

 

 

2 ден

След закуска отпътуване към Сигирия.Пристигаме в Дамбула и посещение и разглеждане на известните храмове-пещери . Това са най-впечатляващите храмове в Шри Ланка, състоящи се от пет пешери, с множество статуи на Буда, цар Кандян и други  богове и богини. Настаняване в хотел Sigiriya 4*. Вечеря. Нощувка.

 

3 ден

След закуска ще се отправим към Полонарува – Полонарува е вторият най-голям по значение и размери древен град паметник на Шри Ланка. Тази втора столица на страната, след Анурадхапура, е сред древните градове и забележителности на цяла Азия и е под егидата на ЮНЕСКО.Завръщане в Сигирия за вечеря и нощувка.

 

4 ден

След ранна закуска, изкачване на Червената Крепост, построена през 5 век след христа , известна със стенописите „Небесни Девойки,” които датират от преди поече от 1500 години. Според историците те са били около 500, но днес са останали само 19. Разглеждане на градините и баните на царската крепост.Продължаваме по пътя към Канди. Ще спирем във фабрика за батик (ръчно боядисан плат с помощта на восък) и градини с подправки в Матале. Ще видите различни видове подправки и билки и демострации на техните употреби. Пристигане в Канди. Настаняване в хотел Thilanka 4* . Следобедна обиколка на града, Музея на скъпоценните камъни и храма на свещената реликва - зъбът на Буда. Вечерта посещение на изпълнение на традиционни кандийски танци.Вечеря. Нощувка

 

5 ден

След закуска, посещение на вековно старите ботанически градини в Перадения, които са признати като едни от най-добрите в света, със своите невероятни колекции от рози и орхидеиПо пътя спиране в плантация за чай и дегустиране на традиционния за района цейлонски чай.Вечерта завръщане в Канди. Вечеря. Нощувка.

 

6 ден

След закуска отпътуване за Коломбо,по пътя минаване през приюта за слонове в Пинауела, където ще може да видите как бебетата слонове се хранят с биберон, как си играят и ще ги придружим до близката река, за да видим как се къпят. Разглеждане на град Коломбо.Настаняване в хотел Kamelot Beach 4*.Новогодишна Вечеря. Нощувка.

 

7 ден-9 ден 

Закуска. Свободно време за плаж . Вечеря и нощувка.

 

10 ден

 

Закуска.Отпътуване за Коломбо.Свободно време за последни покупки.Трансфер за полет в 21.25

Пристигане в Истанбул в 05.40 ч

 

 

Цената е валидна при мин. 15 туриста и включва:

-Посрещане и изпращане на летището от представител на фирмата-партньор 
-Самолетни билети Истанбул – Коломбо – Истанбул
-Трансфери и турове по програмата

- 9 нощувки - Настаняване в примерните хотели или хотели от същата категория по програмата, с включени закуски и вечери 
-Екскурзоводско обслужване на  руски език или английски език


Услуги, невключени в цената:

-летищни такси - 245 евро към 01.08.2013
-Всички входни такси по програмата  100 щ.долара
 
-Хранения и напитки извън програмата 
-входна виза - 25 щ.долара

-Лични разходи

 


Copyright © 2004 MISYS TRAVEL AGENCY All rights reserved.